Vi er specialister i lusekamme

Hos Zantey er vi specialister i at designe og producere markedets bedst dokumenterede, effektive lusekamme, der giver de bedste forudsætninger for en effektiv diagnostik og behandling af hovedlus hver eneste gang. Det gør vi på baggrund af mangeårig, intensiv forskning i lusens biologi og adfærd.

Zantey lusekamme er udviklet og designet i Danmark. Den omhyggelige udformning, samt valg af materialer, gør hver lusekam både ergonomisk og effektiv i brug. De produceres i høj, tysk kvalitet i vores ISO-certificerede produktion hos vores datterselskab i Norderstedt, Tyskland.

Se vores certificering her

Lusekamme header ny
PDC1 Front Turkis Pantone 320c 1

PDC1

Zantey Precision Detection Comb 1 (PDC1) er en klassisk lusekam, med dens genkendelige udformning. Denne lusekam har gennem mange år været anvendt i internationale undersøgelser til at påvise og behandle hovedlus.

Denne lusekam er populær både som enkelt produkt og til at inkludere i pakninger ved salg af lusemidler.

PDC2 Front Lyseroed 705c 1

PDC2

Zantey Precision Detection Comb 2 (PDC2) er designet til at ligge godt i hånden. Herudover er den påvist effektiv og sikker i adskillige kliniske, kontrollerede undersøgelser.

PDC8 Front Groen 1

PDC8

Zantey Precision Detection Comb 8 (PDC8) er designet, så håndleddet belastes mindst muligt i brug. Derudover er den påvist effektiv og sikker i adskillige kliniske, kontrollerede undersøgelser.

MPC1 Front Blau 660c

MPC1

Zantey Metal Pin Comb 1 (MPC1) er en ergonomisk, robust og effektiv lusekam med lange ståltænder.

MPC2 Front Moerkeblaa 1

MPC2

Zantey Metal Pin Comb 2 (MPC2) er en elegant stålkam designet til at kæmme for lus i langt, krøllet og tykt hår, uden at belaste håndleddet unødigt.

Group 52

Eget design

Lusekamme med eget design, farver, logo og specialtilretninger.

Klinisk dokumenteret lusekam

Vi har udviklet vores lusekamme ud fra intensiv forskning og stor viden om hovedlus – og derfor er de markedets bedst dokumenterede lusekamme. Faktorer som materiale, samt ens og korrekt afstand mellem tænderne i lusekammen er afgørende for at sikre, at en lusekam er effektiv og sikker til behandling af hovedlus.

Alle vores lusekamme er påvist effektive og sikre i adskillige kliniske undersøgelser. Herudover har Zantey bidraget med faglig rådgivning i flere forskningsprojekter og oplysningskampagner om behandling af hovedlus.

Lusekamme header ny