PDC2 Front Green 7494c 1
PDC2 Side Green 7494c
PDC2 Opsat Green 7494c

PDC2

Precision Detection Comb 2

Specifikationer

MaterialeABS
Mulighed for logoJa
Mulighed for farvevalgJa
Mulighed for egen udformningVed private label
BeskrivelseLigger godt i hånden
ProduktmålL: 80 mm, H: 54,50 mm

 

Eksempler på farver

Zantey Precision Detection Comb 2 (PDC2) er designet til at ligge godt i hånden. Herudover er den påvist effektiv og sikker i adskillige kliniske, kontrollerede undersøgelser.

PDC2 er rund i udformningen og lidt større end den klassiske PDC1. Lusekammen er designet til at ligge godt i hånden og give god komfort samt ergonomisk i kæmningsprocessen. Dette sikres med det brede greb og dens afrundede udformning.

Som en del af vores private label løsning, kan denne lusekam præges med logo og produceres i forskellige farver – så den stemmer overens med jeres brand.

PDC2 er støbt i ABS. Dette materiale er robust nok til at tænderne på lusekammen ikke bøjer i brug, så lusen bliver fanget og ikke kan slippe igennem tænderne – samtidig med at plasten er tilpas fleksibelt, så lusekammen glider nemt gennem håret, når det kæmmes.

Zantey lusekamme kommer fra vores egen produktion hos vores datterselskab, der blandet andet er ISO 13485-certificeret, hvilket er med til at sikre høj kvalitet gennem hele produktionsprocessen. Herudover er lusekammene klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og CE-mærkede.

Se mere om vores certificeringer her.

Ved indgåelse af aftale om salg af Liceworld® eller private label af lusekammen, er fuldt dossier i overensstemmelse med EU-reglerne for medicinsk udstyr tilgængelig.

I henhold til dansk lovgivning om medicinsk udstyr, må Zantey udelukkende stille undersøgelser og artikler til rådighed for personer, der erhvervsmæssigt indkøber, forhandler, eller anvender produktet. Derfor ligger dette ikke frit tilgængeligt på vores hjemmeside.

Er du erhvervsperson, der ønsker yderligere information og dokumentation på vores lusekamme, er du meget velkommen til at kontakte os på info@zantey.com.

Du kan hente Instructions for Use (IFU) her.

Lusekammene kan leveres i bulk, blisterpakkede eller anden ønsket pakning efter eget valg
Ønskes eget design på pakningen, er dette en mulighed under vores private label løsning.