Private label lusekamme

Hos Zantey har vi mulighed for at tilpasse vores lusekamme til jeres brand, som en del af vores private label løsning.

Alle Zantey lusekamme er klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og produceres under ISO 13485-certificerede forhold i vores egen produktion i Tyskland. De er ydermere CE-mærkede og baseret på intensiv forskning.

private Label lusekamme
Forside header 2 ny

Muligheder under private label

Når vi arbejder med private label for et brand, er det muligt at tilpasse lusekammene på flere parametre:

 

Logo

Vi præger jeres logo og eventuel tekst på lusekammene.

Farve

I har mulighed for at vælge en plastfarve, der afspejler jeres brand.

Udformning

Ønsker I en bestemt udformning af jeres lusekamme, er det muligt at få designet og udviklet en støbeform eksklusivt til jer.

Pakning

Vi kan levere lusekamme i bulk eller blisterpakkede i emballage med jeres branding. Alt efter behov og oplæg kan lusekammene også specialpakkes i jeres egen emballage.

Eksempel på private label

Zantey har i samarbejde med et internationalt medicinalfirma designet denne lusekam. Firmaet ønskede en unik lusekam,  hvor de selv har alle rettigheder globalt.

Udformning og farve på lige netop denne lusekam afspejler deres andre produkters brand og specialpakkes efter medicinalfirmaets ønske i egen emballage samt leveres bulk til ilægning i deres egen produktpakke.

PDC4
Lusekamme header ny

Klinisk dokumenteret lusekam

Vi har udviklet vores lusekamme ud fra intensiv forskning i viden om hovedlus – og derfor er de markedets bedst dokumenterede lusekamme. Faktorer som materiale, samt ens og korrekt afstand mellem tænderne i lusekammen er afgørende for at sikre, at en lusekam er effektiv og sikker til behandling af hovedlus.

Alle vores lusekamme er påvist effektive og sikre i adskillige kliniske undersøgelser. Herudover har Zantey bidraget med faglig rådgivning i flere forskningsprojekter og oplysningskampagner om behandling af hovedlus.

CE og ISO certificering

Zantey lusekamme kommer fra vores egen produktion hos vores datterselskab, der blandt andet er ISO 13485-certificeret, hvilket er med til at sikre høj kvalitet fra start til slut. Herudover er lusekammene klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og CE-mærkede.

I henhold til dansk lovgivning om medicinsk udstyr, må Zantey udelukkende stille undersøgelser og artikler til rådighed for personer, der erhvervsmæssigt indkøber, forhandler, eller anvender produktet. Derfor ligger dette ikke frit tilgængeligt på vores hjemmeside.

Er du erhvervsperson, der ønsker yderligere information og dokumentation på vores lusekamme, er du meget velkommen til at kontakte os på info@zantey.com.

Se vores certificering her

Group 104