MPC2 Front Brun 470c 3
MPC2 Side Brun 470c
MPC2 Opsat 2 Brun 470c

MPC2

Metal Pin Comb 2

Specifikationer

MaterialePA / Rustfrit stål
Mulighed for logoJa
Mulighed for farvevalgJa
Mulighed for egen udformningVed private label
BeskrivelseErgonomisk og robust
ProduktmålH: 82,28 mm, B: 60 mm

 

Eksempler på farver

Zantey Metal Pin Comb 2 (MPC2) er en elegant stålkam designet til at kæmme for lus i langt, krøllet og tykt hår, uden at belaste håndleddet unødigt.

MPC2 er designet til at være ergonomisk i brug, da langt, krøllet og tykt hår ofte tager lang tid at kæmme for lus. Området midt på håndtaget er herudover nopret, så lusekammen ikke glider rundt, når håret er vådt eller fedtet af balsam.

Som alle Zantey lusekamme, er tænderne afrundede, så disse ikke generer hovedbunden i processen.

Håndtaget på MPC2 er støbt i slidstærkt PA og har tænder i rustfrit stål. Tænderne er 31 mm lange og er placeret med nøjagtig samme korrekte afstand, så lusene fanges – uden at ødelægge håret.

Zantey lusekamme kommer fra vores egen produktion hos vores datterselskab, der blandet andet er ISO 13485-certificeret, hvilket er med til at sikre høj kvalitet gennem hele produktionsprocessen. Herudover er lusekammene klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og CE-mærkede.

Se mere om vores certificeringer her.

Ved indgåelse af aftale om salg af Liceworld® eller private label af lusekammen, er fuldt dossier i overensstemmelse med EU-reglerne for medicinsk udstyr tilgængelig.

I henhold til dansk lovgivning om medicinsk udstyr, må Zantey udelukkende stille undersøgelser og artikler til rådighed for personer, der erhvervsmæssigt indkøber, forhandler, eller anvender produktet. Derfor ligger dette ikke frit tilgængeligt på vores hjemmeside.

Er du erhvervsperson, der ønsker yderligere information og dokumentation på vores lusekamme, er du meget velkommen til at kontakte os på info@zantey.com.

Du kan hente Instructions for Use (IFU) her.

Lusekammene kan leveres i bulk, blisterpakkede eller anden ønsket pakning efter eget valg
Ønskes eget design på pakningen, er dette en mulighed under vores private label løsning.