PDC1 Front Turkis Pantone 320c 1
PDC1 Turkis Pantone 320c
PDC1 Opsat Turkis Pantone 320c

PDC1

Precision Detection Comb 1

Specifikationer

MaterialeABS
Mulighed for logoJa
Mulighed for farvevalgJa
Mulighed for egen udformningVed private label
BeskrivelseKlassisk lusekam
ProduktmålL: 76,60 mm, H: 48,70 mm

 

Eksempler på farver

Zantey Precision Detection Comb 1 (PDC1) er en klassisk lusekam, med dens genkendelige udformning. Denne lusekam har gennem mange år været anvendt i internationale undersøgelser til at påvise og behandle hovedlus.

Denne lusekam er populær både som enkelt produkt og til at inkludere i pakninger ved salg af lusemidler.

PDC1 er rektangulær i udformningen med afrundede kanter, hvilket gør lusekammen god at holde på. Som med alle vores PDC-lusekamme er tænderne afrundede, så de ikke irriterer hovedbunden i brug.

Som en del af vores private label løsning, kan denne lusekam præges med logo og produceres i forskellige farver – så den stemmer overens med jeres brand.

PDC1 er støbt i ABS. Dette materiale er robust nok til at tænderne på lusekammen ikke bøjer i brug, så lusen bliver fanget og ikke kan slippe igennem tænderne – samtidig med at plasten er tilpas fleksibelt, så lusekammen glider nemt gennem håret, når det kæmmes.

Zantey lusekamme kommer fra vores egen produktion hos vores datterselskab, der blandet andet er ISO 13485-certificeret, hvilket er med til at sikre høj kvalitet gennem hele produktionsprocessen. Herudover er lusekammene klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og CE-mærkede.

Se mere om vores certificeringer her.

Ved indgåelse af aftale om salg af Liceworld® eller private label af lusekammen, er fuldt dossier i overensstemmelse med EU-reglerne for medicinsk udstyr tilgængelig.

I henhold til dansk lovgivning om medicinsk udstyr, må Zantey udelukkende stille undersøgelser og artikler til rådighed for personer, der erhvervsmæssigt indkøber, forhandler, eller anvender produktet. Derfor ligger dette ikke frit tilgængeligt på vores hjemmeside.

Er du erhvervsperson, der ønsker yderligere information og dokumentation på vores lusekamme, er du meget velkommen til at kontakte os på info@zantey.com.

Du kan hente Instructions for Use (IFU) her.

Lusekammene kan leveres i bulk, blisterpakkede eller anden ønsket pakning efter eget valg.
Ønskes eget design på pakningen, er dette en mulighed under vores private label løsning.