Produktion

Få støbt jeres egne produkter i tysk kvalitet
Hos Zantey producerer vi lusekamme til distribution under vores eget brand Liceworld® samt private label produkter.

Herudover har vi mulighed for at tage andre produkter ind i vores produktion, under den høje tyske kvalitet Zantey allerede er kendt for. Alt efter jeres behov, kan vi producere, samle og pakke enheder til medicinsk- og ikke-medicinsk udstyr i forskellige typer plast.

Zantey sprøjtestøbning
Vi er stolte af, at hele vores produktion, pakning, og kvalitetskontrol er ISO 13485 certificeret. Dette betyder at vi kan lave non-sterile produkter til eksempelvis medicinalindustrien i høj, tysk kvalitet.

Har I ikke allerede i dag jeres egne støbeforme, kan Zantey være behjælpelige med at få disse udviklet. Vi arbejder gerne med tekniske profiler, og kan tilpasse disse præcist til jeres behov og ønsker.

Materialer, pakning og distribution
I vores produktion arbejder vi i dag primært med plastmaterialer, herunder ABS og PA. Som en del af produktionen er det muligt at få indsat andre elementer som eksempelvis ståltænder i lusekamme eller nøgleringe på plastvedhæng.

Vi kan levere jeres enheder i bulk, blisterpakkede eller håndpakkede i jeres egen emballage efter aftale og oplæg.

Produktionen er beliggende i Norderstedt i det nordlige Tyskland, hvilket giver gode distributionsmuligheder indenfor Europa med nem adgang til blandt andet motorvej A7.

Zantey produktionsapparat
Group 104

ISO 13485 certificeret produktion

Produktionen hos Zantey er ISO 13485 certificeret.

Kvalitetssikringssystemet (QM) er designet til at sikre og vedligeholde vores høje kvalitet. QM-systemet overholder den gældende standard DIN EN ISO 13485, og er tilpasset kravene i den europæiske forordning om medicinsk udstyr (EU) 2017/745.

Virksomhedsledelsen har forpligtet sig til at stille de nødvendige ressourcer til rådighed og kvalificere medarbejderne.

Virksomheden etablerer, implementerer og vedligeholder hvert krav, procedure, aktivitet eller regulering, der skal dokumenteres i overensstemmelse med ISO 13485 eller gældende lovkrav, herunder (EU) 2017/745.

Gennem etablerede og implementerede procedurer, som alle medarbejdere arbejder efter, sikrer virksomheden, at QM-systemet forbliver ajourført og effektivt. Dette sker gennem ledelsens regelmæssige gennemgang af procedurer samt gennem årlige interne og eksterne revisioner.

Se vores certificering her