Om os

Zantey er en dansk virksomhed oprettet 1998. I 2016 åbnede vi eget datterselskab i Tyskland til egen produktion. Vi specialiserer os i CE-mærkede, veldokumenterede lusekamme til private label samt salg af vores eget brand.

Vores lusekamme sælges gennem forskellige apotekskæder og farmaceutiske virksomheder, der udvikler og markedsfører lusemidler i Europa, Canada, Australien og Saudi Arabien. Vores lusekamme er robuste, præcise og ergonomiske, og er gennem adskillige internationale undersøgelser blevet de bedst dokumenterede lusekamme på markedet.

born

Faglig viden og brancheindsigt

Hos Zantey kombinerer vi teknisk faglig viden med en dyb brancheindsigt. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for forskning i blodsugende insekter, samt markedsføring og salg af farmaceutiske produkter. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og videnbaserede helhedsløsninger til vores kunder, hvilket gør en markant forskel for slutbrugeren i behandlingen af lus.

På vores fabrik i Nordtyskland producerer, samler og pakker vi alt i plast til medicinsk og ikke-medicinsk brug – herunder Zantey lusekamme. Vores medarbejdere i produktionsselskabet er højt specialiserede med mange års erfaring inden for sprøjtestøbning og kvalitetssikring af medicinsk udstyr. Produktionen er ISO 13485 certificeret og leverer udelukkende produkter i høj, tysk kvalitet. Produktionen er et 100% ejet datterselskab af Zantey ApS.

Lusekamme baseret på forskning
Alle vores lusekamme er påvist effektive og sikre i adskillige kliniske, kontrollerede undersøgelser. Herudover har Zantey bidraget med faglig rådgivning i flere forskningsprojekter og oplysningskampagner om behandling af lus for apoteker, myndigheder og medicinalfirmaer siden 1998.

Zantey har siden 2006, været rådgiver på kommunale- og landsdækkende kampagner om lus. Formålet har været at tilskynde forældre til at undersøge og behandle deres børn for lus på en og samme dag – inden de sendes tilbage i institution og skoler. Adskillige undersøgelser har nemlig vist, at sådanne koordinerede indsatser mod lus kan holde problemet nede og gøre hele institutioner lusefri.

Zantey har desuden givet faglig rådgivning og udstyr til et forskningsprojekt på et børnehjem i Indien. Her havde 98% af børnene hovedlus, og de sidste 2% havde ikke noget hår. Formålet var, at undersøge om man ved at lære børnene selv at undersøge- og kæmme hinanden for lus dagligt, kunne komme luseproblemet til livs. Efter 3 uger lykkedes det at få 96% af børnene fri for lus.

Corporate Social Responsibility

Hos Zantey er det vigtigt for os, at støtte op om CSR. Det gør vi blandt gennem et samarbejde med et beskyttet værksted i Norderstedt. I dette samarbejde vægter vi den individuelle medarbejders unikke kunnen højere end de udfordringer hver enkelt måtte have.

zantey kop