Liceworld® ​ – vores eget brand

Zantey har udviklet Liceworld®.

Vi distribuerer allerede nu dette brand til flere lande med emballage tilpasset det enkelte marked.

Lusekamme i høj kvalitet
Liceworld® lusekamme er udviklet og designet i Danmark, og deres omhyggelige udformning samt materialevalg gør dem effektive til behandling og diagnosticering af lus.

Alle Liceworld® lusekamme er klassificerede som medicinsk udstyr klasse I og produceres under ISO 13485 certificerede forhold i vores egen produktion i Tyskland. De er ydermere CE-mærkede og baseret på intensiv forskning. Derfor får I med Liceworld® markedets bedst veldokumenterede lusekam.

Bliv forhandler af Liceworld® lusekamme
Liceworld® lusekamme leveres blisterpakkede og i display til nem brug i butikker og på apoteker. Ønsker I at blive forhandler af Liceworld® kan I kontakte Zantey her.

Ønsker I derimod lusekamme under jeres eget brand, tilbyder Zantey også private label muligheder, hvor vi tilpasser prægning, farve og udformning efter jeres ønsker. Læs mere om vores private label løsning for lusekamme her.

På Liceworld.com kan I læse mere om hovedlusens biologi og adfærd, og hvorfor det lille insekt er så almindeligt et problem.

Liceworld pack shots

Liceworld.com kan I læse mere om hovedlusens biologi og adfærd, og hvorfor det lille insekt er så almindeligt et problem.